Novost proizvajalca Jela - Kolekcija Avis

Novost proizvajalca Jela - Kolekcija Avis

L.Z. Tina., Šmigoc d.o.o.

AVIS - Spretna kombinacija modernih detajlov

 

 

Tokrat vam predstavljamo novost proizvajalca Jela - kolekcijo Avis. Pri kolekciji Avis lahko izbirate med več kot 90 različnimi elementi/možnostmi. Pohištveni elementi med katerimi lahko izbirate obsegajo spalnico, dnevni prostor in predprostor. Pohištvo Avis je kvalitetne izdelave po dostopnih cenah. Pohištvo proizvajalca Jela vas bo prepričalo s svojo funkcionalnostjo, široko ponudbo in seveda kakovostno izdelavo. Jela je proizvajalec, ki se ponaša z neverjetnim razmerjem med ceno in kakovostjo. 

 

Pohištveni elementi iz kolekcije AVIS so lakirani z UV lakom, v beli sijaj barvi. Piko na i pri res atraktivni barvni kombinaciji pa dajejo dodatki lesnega dekorja v barvi pacifik oreha. Pacifik oreh je trenutno najbolj priljubljen lesni dekor proizvajalca Jela, kateri pohištvu dodaja moderno noto a hkrati ohranja minimalističnost in pestro možnost kombiniranja. Profilirane asimetrične linije, ki se pojavljajo na lesnih dodatkih, pohištvu iz serije Avis dajejo pridih razigranosti a hkrati povdarjajo eleganco serije. 

 

dnevni regal avis jelapredsoba avis jela

 

Pohištvo Avis je izdelano kvalitetnega mediapana, lakirano z UV lakom, kateri je 4x bolj odporen na paske kot običajen lak. Notranjost je v nežnem bež tonu v dekorju tekstila. Pohištvo je opremljeno z mehaniznom soft-close ki omogoča tiho zapiranje predalov in vrat, kar zagotavlja dodatno udobje od redni uporabi. Drsniki predalov z mehkim zapiranje zmanjšujejo trenje med uporabo, so bolj odporni na obrabo in zadotavljajo maksimalno življenjsko dobo pri vsakodnevni uporabi. Elegantne kromirane noge z okvirno konstrukcijo so del standarne opreme in so vključene v ceno izdelka. Dodaten eleganten pridih pohištvu Avis dajejo okrasni kromirani ročaji. 

 

spalnica avis jela

 

Posebnost serije Avis je pestra izbira elementov. Tako si lahko sestavite naprimer 3-delno, 5-delno, 7-delno ali več delno omaro, pri kateri lahko izberete poljubno št. vrat z ogledali.

 

omara avis jela

Pohištvena sedija AVIS proizvajalca Jela. 

AVIS - Spretna kombinacija modernih detajlov