Novost - Otroška soba JOY sedaj v pastelnih barvah

Novost - Otroška soba JOY sedaj v pastelnih barvah

Z. Lajmsner T., Šmigoc d.o.o.

 

Otroška soba JOY sedaj v novi preobleki

 

 

Pri podjetju JELA so tokrat presenetili s prenovo njihove zelo priljubljene otroške sobe JOY. Otroška sobica JOY je do sedaj številne razveseljevala s svojimi pisanimi barvami. Pri podjetju Jela pa so se sedaj odločili za prenovo sobice v bolj nežnih zemeljskih tonih. Tako se sobica sedaj lahko uporabi tudi kot mladinska soba ali soba za odrasle.

Osnova sobice ostaja prijeten dekor polarnega bora, ročaji pa so na voljo v modernih zemeljskih barvah – pesek, nežno roza in modra. Elementi sobice ostajajo enaki. Izbirate lahko med trodelno omaro, prostorno komodo, posteljo kateri lahko dodate predal, nočno omarico, pisalno mizo in dodatki, kot so police in klubska mizica. Elemente lahko brez zadržkov kombinirate med sabo, kot vam dopušča prostor. 

 

 

Korpus in vrata elementov so izdelana iz kvalitetne vezane plošče debeline 18mm v dekorju polarnega bora. Ročaji so izdelani iz vezanega lesa v atraktivnih barvah. Vsi elementi iz serije Joy so opremljeni s sistemom mehkega zapiranja, kar omogoča tiho zapiranje in zagotavlja dodatno udobje ob stalni uporabi.

Podjetje Jela že več kot 30 let navdušuje svoje uporabnike s preverjeno kvaliteto in dostopnimi cenami. Pred nakupom preverite dodatne popuste, katere najdete na strani Kode in popusti. O kvaliteti pohištva se lahko prepričate tudi v živo z obiskom naših salonov.