Sedežne garniture MEBLAR

Sedežne garniture MEBLAR

Natalija K., Šmigoc d.o.o.

Meblar - odlična kvaliteta po dostopnih cenah

 

Pohištvo Meblar je sodobno in hitro rastoče podjetje, ki na področju pohištva deluje že več kot 25 let. Specializirani so za izdelavo oblazinjenega pohištva in kosovnega pohištva.

Že od samega začetka obstoja podjetje načrtno širi svoj portfelj izdelkov in se s tem prilagaja spreminjajočim se dizajnom in tržnim trendom ter pričakovanjem najzahtevnejših strank. Zahvaljujoč zanimivemu in modernemu dizajnu v kombinaciji z visoko kakovostjo in hitrimi dobavnimi pogoji je njihovo pohištvo priljubljeno tako na Poljskem kot v tujini.

Otipljiva kakovost po odlični ceni. 

Kakovostne sedežne garniture znamke Meblar odlikuje njihova funkcionalnost in udobje. V ponudbi je širok nabor različnih materialov od tkanine do umetnega usnja. Posebnost sedežnih garnitur Meblar je, da ima vsaka ležišče in predal za posteljnino.

Sedežne garniture Meblar ne bodo razočarale svojih kupcev saj lahko izbirajo postavitev sedežne glede na ustreznost dnevnega prostora. Kupci se lahko med enakim modelom sedežne odloči na U postavitev (levo/desno) in L postavitev (levo/desno). Meblar ponuja tudi pester nabor različnih dimenzij sedežnih garnitur od najmanjših do največji. V svojem segmentu oblazinjenega pohištva najdete tudi lične dvosede z ležiščem, trosede, enosede in tudi tabureje.

Moderna zelena sedežna garnitura

sedežna v U

 

Poleg izbire pravšnje postavitve in modela sedežne garniture oz. drugega oblazinjenega pohištva, ne gre zanemariti dejstva, da pomembno vlogo igra tudi izbira prave tkanine in barve, ki se bo podala v vaš dnevni prostor. Podjetje Meblar tako ponuja za svoje oblazinjeno pohištvo različne tkanine v različnih barvnih kombinacijah.

 

Izbirate lahko med različnimi lastnosti tkanin, ki so hkrati tudi prva izbira za družine z otroci in hišnimi ljubljenčki kot tudi za ostale:

  • ″easy clean‶ so tkanine za lažje čiščenje, kjer je potrebno madež (ostanek hrane) najprej odstraniti in nato očistiti umazano površino s krpico in milnico.
  • ″water blocked‶ so vodo neprepustne tkanine in preprečujejo vpijanje tekočine. V tem primeru s suho krpo obrišemo razlito tekočino (vodo, sok) in po potrebi z milnico očistimo madež ,v kolikor je ta nastal, zaradi razlitja druge tekočine (sok, kava, mleko).
  • ″non flammable‶ ne vnetljiva tkanina.
  • ″water repellent‶ prijetna na dotik in enostavna za vzdrževanje; vlakna prevlečena s posebnimi molekulami, ki ščitijo tkanino pred vlago; enostavno čiščenje v primeru razlitja tekočino popivnamo s površine

Meblar - odlična kvaliteta po dostopnih cenah