Spalnica GALA - Jela

Spalnica GALA - Jela

Z. Lajmsner T., Šmigoc d.o.o.

 

Predstavitev spalnice GALA - Jela

 

 

Spalnica je prostor, kjer se umirimo, sprostimo in si napolnimo baterije za nov dan. Zato je izjemno pomembno, da je ta prostor zasnovan tako, da ponuja udobje, funkcionalnost in estetsko privlačnost. Spalnica z drsno omaro GALA, ki jo proizvaja priznano podjetje Jela Jagodina, združuje vse te lastnosti in še več.

 

Estetika in oblikovanje

Spalnica GALA je popolna izbira za tiste, ki cenijo moderni dizajn s pridihom elegance. Čiste linije, nevtralne barve in premišljena izbira elementov ustvarjajo harmonično in pomirjujoče okolje. Drsna omara, ki je osrednji element spalnice, prinaša eleganten pridih in obenem povečuje funkcionalnost prostora. S svojo minimalistično zasnovo in visokokakovostnimi materiali, omara prispeva k sodobnemu videzu celotne sobe.

Spalnica Gala – Funkcionalnost in praktičnost

Drsna omara GALA je oblikovana z mislijo na maksimalno izrabo prostora. Sistem drsnih vrat omogoča preprosto odpiranje in zapiranje, tudi v manjših prostorih, kjer je vsaka dodatna površina dragocena. Notranjost omare je skrbno načrtovana, z različnimi policami, predali in obešalniki, kar omogoča organizirano shranjevanje oblačil in drugih predmetov. 

Klasična omara z vrati nam omogoča popolno prilagoditev prostoru. Posamezne omare lahko sestavimo, kar pomeni, da lahko izbirate med dvo-, tro-, štiri-, pet- ali celo večdelno omaro. Modularna zasnova omogoča prilagoditev notranjosti omare glede na vaše specifične potrebe.

Postelja iz pohištvene serije Gala je na voljo v dveh dimenzijah. Izbiramo lahko med posteljo za vzmetnico dimenzije 160x200 ali 180x200cm. Za dodatno shranjevalno površino lahko postelji dodamo tudi podposteljni predal ali dva. Postelja je prostorna in stabilna, zagotavlja udobje med spanjem in počitkom. 

Nočne omarice: Zagotavljajo priročen prostor za shranjevanje knjig, svetilk in drugih manjših predmetov. Na voljo sta dva modela nočnih omaric: klasična nočna omarica z dvema predaloma ali stenska nočna omarica, katega ima predal, poličko in vgrajene LED luči. 

Komode: V kolikor potrebujete več prostora za shranjevanje kot le omaro, lahko izderete tudi komode iz serije Gala. Komoda nudi dodatno shranjevalno površino za osebne predmete, dokumente ali dekorativne elemente.

 

 

Zakaj izbrati spalnico GALA?

Jela Jagodina je priznano podjetje z dolgoletno tradicijo v proizvodnji pohištva, znano po svoji kakovosti, inovativnosti in zanesljivosti. Spalnica GALA je odličen primer njihove predanosti visokim standardom in potrebam sodobnih uporabnikov. Pohištvena serija Gala je izdelana iz oplemenitenega iverala in mediapana debeline 18mm in 25mm. Površine so lakirane z UV lahkom, kateri oddaja 99,7% več sijaja in je štirikrat bolj odporen na poškodbe in praske kot klasično lakiranje. Prijetna bež sijaj barva kombinirana lesnim dekorje oreha v spalnico prinaža toplino in domačnost. Z izbiro spalnice GALA dobite vrhunsko pohištvo, ki ne samo da izgleda odlično, ampak je tudi zasnovano tako, da traja vrsto let.

Spalnica z drsno omaro GALA proizvajalca Jela Jagodina je idealna izbira za tiste, ki iščejo kombinacijo sodobnega dizajna, funkcionalnosti in visoke kakovosti. Ne glede na velikost vašega prostora, ta spalnica ponuja rešitve, ki bodo zadovoljile vaše estetske in praktične potrebe, ter prispevale k ustvarjanju sproščujočega in prijetnega ambienta v vaši spalnici.