Stilsko dovršene kuhinje Jela

Stilsko dovršene kuhinje Jela

Strupar K. K., Šmigoc d.o.o.

 

Stilsko dovršene kuhinje Jela

 

 

Družinsko podjetje Jela je na trgu prisotno že od leta 1991. Iz majhnega podjetja, se je skozi leta razvilo v prepoznavno podjetje z jasno vizijo, moderno tehnologijo in nenehno težnjo po izboljšavah. Podjetje je prepoznavno po svoji odlični ponudbi kuhinj Jela, ki končnemu kupcu nudijo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

 

Ugodne kuhinje po meri

 

Zakaj izbrati kuhinjo JELA

Kuhinje Jela so zasnovane premišljeno in praktično, upoštevajoč različne življenjske stile posameznika. V ponudbi imajo veliko število standardiziranih elementov, s katerimi lahko po meri ustvarite svojo sanjsko kuhinjo. Vsi elementi imajo vgrajen sistem mehkega zapiranja. UV lak uporabljen na frontah nudi dolgoročno zaščito in odpornost pred vlago, praskami in poškodbami. Ogrodje omaric je izdelano iz oplemenitene visokokakovostne iverne plošče, debeline 18 mm ter zaščiteno z ABS trakovi. Steklene fronte so izdelane iz kaljenega stekla. Pri predalih lahko izbirate med lesenimi in kovinskimi. Celoten videz zaokrožijo delovni pulti Egger debeline 38 mm.

 

ugodne moderne kuhinje

 

Širok spekter materialov in dekorjev se odraža v osmih različnih modelih kuhinj. Invictus in Infinity programa Jela kuhinj narekujeta zadnje trende v oblikovanju. Moderna zasnova kuhinj je tehnološko dovršena, brez ročajev in z jasnimi linijami, dobavljiva v sijaj in mat videzu. Za ljubitelje bolj klasičnega rustikalnega videza bodo kot nalašč programi Evia, Tara in Evergreen. Preprosto a hkrati moderno kuhinjo boste po svojih željah lahko sestavili s programom Lira, Riva, Modern ali Highline.

Zaradi nevtralne barvne palete lahko Jela kuhinjo umestite v vsak prostor ne glede na stil. V ponudbi imajo vse od bele pa do antracitne barve. Zahvaljujoč paketnemu pakiranju in natančnim navodilom boste brez težav svojo kuhinjo Jela tudi sami zmontirali.