UDOBJE NA VAŠEM VRTU - VRTNI STOL DOGA

UDOBJE NA VAŠEM VRTU - VRTNI STOL DOGA

Strupar K. K., Šmigoc d.o.o.

UDOBJE NA VAŠEM VRTU - VRTNI STOL DOGA

Vrtno pohištvo postaja z leti vedno bolj popularno. Ne le da se vedno bolj uporablja, tudi oblikovno je postalo veliko bolj dodelano. Če je včasih kot material prevladoval les, se je z razvojem tehnologije in proizvodnih procesov, le ta pričel opuščati. Naravne materiale so zamenjali materiali iz umetnih mas.

 

 

Hit letošnjega poletja - Vrtni stol Doga

Med vrtnimi stoli, je vedno bolj prepoznaven in priljubljen stol DOGA, ki predstavlja novost na tržišču. Moderen dizajn izpod rok priznanega oblikovalca Raffaella Galiotta odlikuje trajnosten pristop k oblikovanju in funkcionalnost. Stol je del nove kolekcije izdelkov DOGA italijanskega proizvajalca NARDI. Kolekcija temelji na konceptu prepletanja odprtih in zaprtih prostorov, ki jih prekinja zaporedje vodoravnih letev. Izberete lahko takšnega z nasloni za roke ali brez naslonov, v sklopu kolekcije sta na voljo tudi počivalnik in nizka monolitna mizica. K stolom lahko dokupite tudi mehko blazino v temno bež barvi.

 

Uporabljena barvna lestvica za kolekcijo 2022/2023 je drugačna in nova. Zmeraj prefinjena bela in antracit, za bolj industrijska in urbana okolja pa barva tobaka. Topli odtenki kapučina se bodo lepo zlili z zgodovinskim kontekstom, za tiste ki želite pridih izvirne ekscentričnosti bo izbira marsale (rdeče-rjava) tista prava. Za bolj ruralna okolja z veliko zelenja pa zeleni odtenki menta, pera in agave.

 

Stol odlikuje kakovostna izdelava, odpornost na zunanje vremenske vplive ter možnost ga v celoti reciklirati. Njegovo kakovost in kvaliteto potrjujejo prejete nagrade kot sta Archiproducts design awards in Good design.

vrtni stol doga