Vrhunske vrtne garniture in vrtno pohištvo za nepozabne večere na vaši terasi

Vrhunske vrtne garniture in vrtno pohištvo za nepozabne večere na vaši terasi

 

Vrhunske vrtne garniture in vrtno pohištvo za nepozabne večere 

 

Vrtne garniture so osrednja bivalna točka na vrtu, terasi ali balkonu. S svojim udobjem in uporabnostjo nas čez poletje zvabijo izza štirih sten na prosto, na zrak. Kot pravi kameleon se prilagajajo trenutnim potrebam, saj so večfunkcionalne in omogočajo cel spekter uporabnosti ter nadomeščajo vrsto notranjih prostorov – od dnevne sobe in jedilnice do kotička za druženje, delo, sproščanje in velnes. Ponudba vrtnih garnitur se prilagaja okusom, potrebam in željam kupcev – od takšnih iz umetnih mas, vse do trpežnega kovinskega vrtnega pohištva.

Kakšno vrtno garnituro izbrati je odvisno od tega, kje in kako jo boste uporabljali. Vsak material ima svoje prednosti. Recimo pohištvo iz umetne mase je lažje za prestavljanje, medtem ko je kovinsko vrtno pohištvo težje vendar tudi bolj odporno. Naj vaš vrt in terasa zažarita v barvi in materialu, ki je vam najbolj pri srcu.

 

Kovinsko vrtno pohištvo je vedno odlična izbira

 

Kovinsko vrtno pohištvo je trpežno in vzdržljivo, vendar ga zunanji vremenski vplivi lahko skozi čas načnejo ter poškodujejo in tako z leti izgublja začeten lep videz. To posebej velja, če stoji na odprtem in ni dovolj zaščiteno pred dežjem in soncem. Zato ima idealno mesto v zimskem vrtu, kjer je zaščiteno in ga ne boste veliko premikali, ker je običajno težje kot pohištvo iz umetne mase. Za teraso ali vrt, na kateri želite mizo in stole pogosto premikati po želji ali celo pospravljati, so zato primernejše vrtne garniture iz umetnega materiala, kot je plastika, ali kakovostnejšega materiala – propilena. Takšne iz propilena so lahko elegantne ali igrive, v najrazličnejših barvnih odtenkih – od sončno rumene do brezčasne črne, ki da vsaki terasi pridih elegance.

 

barvito vrtno pohištvo

 

Vrhunsko kovinsko vrtno pohištvo s svojim prefinjenim izgledom vabi v prijeten objem in je s temnejšimi enobarvnimi elementi vedno čudovito videti zunaj, v naravi, če pa imate radi bolj razgibano vrtno pohištvo, različnih barv in tekstur, bodo vrtne garniture iz plastike ali propilena bolj primerne za vas. Poleg estetike pa se pri izbiri pojavlja tudi vprašanje praktičnosti. Če morate vrtno garnituro med poletjem večkrat pospravljati, zlagati, premikati, ker ni dovolj prostora ali iz drugih razlogov, kovinsko vrtno pohištvo ni najbolj praktična odločitev, ker je težko in se ga ne da učinkovito pospraviti. Po drugi strani pa se da vrtne garniture iz umetnih materialov z lahkoto prestavljati in stole je mogoče nakladati enega na drugega, s čimer se pridobi precej prostora.

 

kvalitetno vrtno pohištvo

 

Eksotičnost in lahkotni izgled na vrtu? Odgovor je vrtno pohištvo iz umetne mase   

Na vrtu je vzdušje bolj sproščeno kot v notranjih prostorih, zato si lahko tu privoščite pohištvo bolj izzivalnih barv, oblik ali materialov, ki jih za notranje bivanje najpogosteje ne bi izbrali. Kot naročeno za vrt ali teraso, za katero želimo, da je videti posebna in nas popelje v eksotiko, je vrtno pohištvo iz umetne mase. Običajno vrtno pohištvo sestavljajo miza in lahki stoli ter dvo- in trosedi z mehkimi blazinami, kar je pravo razkošje za sprostitev in udobno preživljanje prostega časa. Ima posebni čar naravnega in je pisan na kožo vsem, ki so zaljubljeni razgibane barvne odtenke. Glede praktičnosti je seveda veliko boljše kot kovinsko vrtno pohištvo, saj je lažje za prenašanje, poleg tega, se ga običajno lahko zelo praktično zloži – stol na stol.

Pred nakupom je najbolje prečesati celotno ponudbo in najti najboljše za vaš vrt. Izbor vrhunskih vrtnih garnitur ponujamo tudi mi pri Pohištvu Šmigoc s Ptuja, ki vas zaradi svoje kakovosti in videza ne bodo pustile ravnodušnih. Pohištvo Šmigoc zastopa priznano in uveljavljeno italijansko podjetje Nardi, ki je znano po prekrasnem in izvirnem dizajnu in njihovi visoki kakovosti. Vrtne garniture Pohištva Šmigoc so poleg tega, da so izredno lepe, tudi prilagodljive in praktične - mize so večinoma izvlečne in stoli se dajo nakladati. Lep zunanji videz vas bo razvajal še leta, ker so vse UV-obstojne in narejene iz vrhunskega materiala. Široko ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani in svojo najljubšo vrtno garnituro naročite kar iz udobja doma. Vljudno vabljeni ste tudi k obisku naših poslovalnic v Mariboru, na Ptuju ali v Slovenski Bistrici, kjer si lahko ogledate celotno ponudbo pohištva kar v živo.    

vrtno pohištvo