Vrtne mize RIO

Vrtne mize RIO

 

Kvalitetne vrtne mize

Vrtne mize RIO s svojo podobo in kvaliteto navdušujejo ljudi po vsem svetu. Njihov proizvajalec, priznano italijansko podjetje Nardi, se ponaša z visoko kvalitetnimi, praktičnimi in trpežnimi proizvodi, ki nudijo ob izjemni izkušnji tudi dolgotrajno življenjsko dobo za vso vrtno pohištvo Nardi.  

Vrtna miza rio

Odličen dizajn proizvajalca Nardi

Posebno oblikovane vrtne mize Nardi, nudijo vaši družini in prijateljem prijetno izkušnjo na vrtu ali terasi. Še posebej so v ospredju vrtne mize RIO, katerih zasnova navdušuje s svojo unikatno podobo in izvedbo, barvni izbor pa omogoča individualno kombinacijo vrtne garniture. Vrtni mizi rio 140 in 210 sta raztegljivi in sicer za 70 cm na način, da se nogice pri raztegovanju pomaknejo nazaj in se dodatni element plošče doda na koncu, kjer se miza raztegne. Na ta način pridobimo dodaten prostor za sedenje, nogice pa nas v tem primeru ne ovirajo pri sedenju, saj so pomaknjene popolnoma nazaj.

Obe velikosti miz imata celotno konstrukcijo vključno z nogami narejeno iz trpežnega aluminija, mizna plošča pa je lahko iz aluminija ali iz posebno kvalitetnega materiala »DurelTOP« iz polipropilena z anti-UV obdelavo v mat izvedbi, odvisno od želja in potreb posameznika. Oblikovna zasnova plošč miz je takšna, da se voda (dež) in druge tekočine preprosto izlijejo čez stranske pore in tako omogočijo prijetno izkušnjo tudi po dolgotrajnih vremenskih pojavih. Za trdovratnejše madeže lahko pri čiščenju uporabimo nežnejša čistila/detergente in s pomočjo krtačke očistimo globljo umazanijo. Bela vrtna miza

  

Vrtne mize RIO je mogoče naročiti v treh barvnih izvedbah: antracit (črna), tortora (svetlo rjava) in bianco (bela) barva. Vse te barvne izvedbe lahko poljubno kombiniramo z različnimi vrtnimi stoli. Vrtni stoli Nardi se tako poljubno izberejo v željeni barvi s poljubnimi blazinami, da se kar najbolje ujemajo z vrtnimi mizami RIO. Kvalitetno vrtno pohištvo Nardi bo v vaše življenje prineslo brezskrbnost, odločitve za nadaljnje nakupe pa bodo slonele, le še na dobro izdelanih željah po visoko standardnem vrtnem pohištvu.

Klavitetna vrtna miza