ZA VSE LJUBITELJE KLASIKE - TARA

ZA VSE LJUBITELJE KLASIKE - TARA

L.Z. Tina., Šmigoc d.o.o.

ZA VSE LJUBITELJE KLASIKE - TARA

 

Serija Tara proizvajalca Jela se ponaša s neponovljivim dizajnom v beli ali grafitno sivi barvi in vrhunsko kvaliteto. Izbirate lahko med večimi elementi saj je pohištvo Tara na voljo tako za spalni prostor, predprostor, kuhinjo ter dnevni prostor.

  

 

Pohištvo proizvajalca Jela vas bo prepričalo s svojo funkcionalnostjo, široko ponudbo in seveda kakovostno izdelavo. Jela je proizvajalec, ki se ponaša z neverjetnim razmerjem med ceno in kakovostjo.

Rustikalno pohištvo TARA je lakirano z UV mat lakom, kateri je 4 krat bolj odporen na praske kot običajni. Izbirate lahko med grafitno sivo in belo različico v kombinaciji z lesnim dekorjem pacifik oreha. Fronte pohištva ter vidne stranice so izdelane iz profiliranega mediapana. Korpusi so izdelani iz univerja. Vsi elementi imajo počasen sistem zapiranja.

 

Izbirate lahko med:

Spalnica TARA – luksuz katerega si zaslužite. Brezčasna spalnica z ljubkimi detajli, v belo rjavi ali sivo rjavi barvni kombinaciji. Ponaša se s klasičnim dizajnom, kateri bo zagotovo vašemu spalnemu prostoru pričaral idealen prostor za spanje in počitek.

 

bela rustikalna spalnica

 

Predprostor TARA – predsoba v grafitno sivi ali beli barvi. Lakirano z UV mat lakom. Izbrani materiali in večen dizajn predstavlja dolgotrajnost, eleganco in funkcionalnost.

 

siva rustikalna predsoba

 

Dnevni regal TARA – za ljubitelje klasike. Pacifik oreh v kombinaciji z belo in grafitno sivo. Ponaša se s klasičnim dizajnom kateri bo vašemu dnevnemu prostoru pričaral eleganten in prefinjen ambient. S svojimi geometrijskimi linijami in sodobnim dizajnom bo regal v dnevni prostor prinesel dinamiko.

 

bel rustikalen dnevni regal

 

Kuhinja TARA – sinonim za eleganco. Frote iz mediapana lakirane z UV mat lahkov v sivi ali beli barvi. Za pomoč pri sestavi kuhinje TARA nam pošljite mail na info@opohistvo.si.

 

siva rustikalna kuhinja